Smarte robot-idéer til din virksomhed

Er du som os interesseret i at følge udviklingen i smarte robotløsninger, så lad os mødes på R-24 i Odense.

Er der svage led i jeres robotter og automation? Læs også om kritiske faktorer og kvalitetskomponenter af gummi og silikone.

Skal du også besøge R-24 robotics event?

Robotteknologi er et område, der udvikler sig hele tiden, og det betyder, at der er mange muligheder for at optimere virksomhedens drift. Hvis du som os er interesseret i at følge udviklingen og holde din virksomhed konkurrencedygtig med smarte robotløsninger, så lad os mødes på R-24 i Odense Congress Center 13.-15. marts.

Bent og Jesper, der begge har stor viden om komponenter til robotter og automation, besøger R24 – og du er meget velkommen til at mødes med dem, hvis du også lægger din vej ind forbi robot-eventen i Odense Congress Center.

Bent W. Steensen

Bent W. Steensen
+45 25265318
bws@betech.dk

Jesper Dawa Eliasen

Jesper Dawa Eliasen
+45 44858159
jde@betech.dk

Kommer du ikke til R-24, er du naturligvis velkommen til at kontakte Bent eller Jesper alligevel for at få rådgivning.

Er der svage led i jeres robotter og automation?

Konstruerer din virksomhed robotter eller automatikanlæg – eller reparerer og vedligeholder I den slags udstyr? Så ved du, at for at få succes med robotter og automatikanlæg, kræver det:

  • Dygtig ingeniørkunst
  • Korrekt brug og vedligeholdelse
  • Bestandige kvalitetskomponenter

 

Men en kæde er som bekendt ikke stærkere end det svageste led. Her får du inspiration til, hvordan I kan forbedre jeres robotter eller automatikanlæg ved at optimere deres polymer- komponenter.

Vælg kvalitetskomponenter i det rette materiale

Tætningsringe af formstøbt gummi fra Betech

Tætningsringe af formstøbt gummi

Brun silikone sugekop - støbt gummiemne fra Betech

Sugekopper af brun silikone

Det er vigtigt, at komponenterne er lavet i et materiale, der passer til opgaven. Polymerer har vidt forskellige egenskaber; Pakninger, tætninger, vibrationsdæmpere og støbte gummidele skal på den ene side være fleksible nok til at modstå tryk eller bevægelse og på den anden side ikke miste elasticitet eller mangle slidstyrke til den vedvarende brug i udstyret.

Vær skarp på de kritiske egenskaber

Når du skal vælge komponenter til virksomhedens robotter eller automatikanlæg, er det vigtigt at være skarp på de kritiske egenskaber, så du sikrer både robotten og komponenterne en lang levetid. Du bør derfor overveje:

  • Hvilke driftsforhold skal komponenten fungere under?
  • Skal komponenten være bestandig over for kemiske eller mekaniske påvirkninger?
  • Er komponenten kompatibel med de øvrige dele og systemer, den kommer i kontakt med?


Hos Betech er vi specialister i kvalitetskomponenter til robotter og automation. Kontakt os, hvis du vil høre, hvad de rette komponenter kan gøre for din virksomhed?

Hvad leder du efter?

Brug søgefunktionen nedenfor

Søg