Isolationsplade af PTFE skæres med tynd vandstråle

Skæring af ptfe-plade til kabelføring og montage af el-materiel: En isolationsplade til brug i infrastrukturprojekter bliver til. Sådan går det for sig i Betechs produktionshal …

Præcisionsskæring med waterjet

Denne PTFE-plade forvandles til et praktisk produkt, der anvendes ved kabelføring og montage af elektrisk materiel i tunneller, skibe, byggerier, produktionsfaciliteter m.m.

Præcisionsskæringen af produktet kan både udføres oscillerende kniv på flatbed-cutter og på waterjet-anlæg med papirtynde vandstråler fra fire højtryksdyser.

ID-nummer printes på emnet

Kundens ID-nummer printes direkte på det færdige produkt som led i en effektiv logistik og kvalitetssikring helt ud til monteringen på anvendelsesstedet. Undervejs i processen foretages kontrolmålinger. Og 1 – 2 – 3 … produktet er klar til at blive pakket og leveret. Betech er mest kendt for kvalitetsløsninger inden for pakninger, tætninger, formstøbte gummidele og vibrationsdæmpere. Men vi leverer mange andre polymer-baserede produkter. Er du nysgerrig på, hvad Betech ellers kan frembringe på fabrikken ved Esbjerg? Så se mere her:
PTFE-plade skæres ved hjælp af vandstråler under højt tryk (Waterjet cutting)

Vandskæring af PTFE-plade med fire højtryksdyser.

Inkjet-print af kundens ID-nummer på PTFE-emne.

Inkjet-print af kundens ID-nummer på det færdige emne.

Betech er mest kendt for kvalitetsløsninger inden for pakninger, tætninger, formstøbte gummidele og vibrationsdæmpere. Men vi leverer mange andre polymer-baserede produkter. Kontakt os, hvis du er nysgerrig på, hvad Betech ellers kan frembringe på fabrikken ved Esbjerg?

Hvad leder du efter?

Brug søgefunktionen nedenfor

Søg