Kundecases

Værdi til alle grene af industrien

Det er altid vores formål at skabe merværdi til vores kunder. Det sker med én eller flere frembringelser, der forbedrer dit produkt, din maskine eller dit anlæg – og måske muliggør en ny, innovativ ide?

Løsningen kan være åbenlys eller mere kompliceret, men missionen er altid den samme: Samarbejdet med Betech øger din virksomheds konkurrenceevne gennem produktforbedringer eller en mere rentabel drift og produktion.

Her på siden er samlet et udvalg af kundereferencer og eksempler på produktløsninger fra mange brancher – cases, der fortæller, hvordan Betech praktiserer missionen – improving your products – i vidt forskellige applikationer.

Innovativ papirflaske formes af blød gummikerne 

Et oppusteligt silikonekerne spiller en central rolle i fremstillingen af de papirflasker, som i fremtiden skal indeholde og beskytte populære drikkevarer, sæbeprodukter, dressinger, olier m.m.

Afgrøder renses af energisk hoppende gummibolde

En hob af hårdt testede gummibolde spiller en utrættelig rolle i adskillelsen af urenheder fra de værdifulde afgrøder.

Reparer pumpen – det er godt for både miljø og pengepung

Det betaler sig at renovere frem for at købe nyt: Med en frisk akseltætning og erfarent håndelag fik utæt pumpe fornyet liv og kører igen upåklageligt.

Hurtigere montage, længere serviceinterval og nul lækager

En skrøbelig grafitpakning erstattes af en robust kammprofil: Gas Storage Denmark undgår lækager og planlagt vedligeholdelse udføres 75 procent hurtigere end tidligere.

Verdens største vindmølle med nytænkende modulopbygning

Svimlende 280 meter. Det er højden på verdens største vindmølle, som produceres af Vestas. Betech leverer tætninger, der sikrer lang levetid til konstruktionen.

Vandmiljø beskyttes mod mikroplast fra boldbaner

Granulat fra kunststofbaner udgør op mod en femtedel af al mikroplast i Norge. Smart granulatopsamler fra Ulefos sætter en effektiv stopper for forureningen. Betech leverer gummipakningerne til løsningen.

Flangetætning til iskold, flydende gas: Miljøvenlig færge tankes på under 15 minutter

Miljøvenlig færge tankes på under 15 minutter

Hou-Sælvig ruten er første danske indenrigsfærge, der sejler på flydende naturgas. En særlig flangetætning indgår i det lynhurtige LNG tankanlæg.

Vakuumtoilet står distancen med slidstærk gummiventil

Ved at øge kvaliteten markant på et delsystem kan det anerkendte togtoilet nu rulle ind på markeder, hvor Semvac hidtil måtte vige for konkurrenterne.

Multifunktionel pakning til pitch-styring i vindmølle

Ved at nytænke det eksisterende design på en olietank opstår idéen til en helt ny, formstøbt pakning. Konstruktionen bliver enklere og kvaliteten af hele hydrauliksystemet løftes mærkbart.

Livredende gasdetektor beskyttes effektivt af gummicover

En personlig gasdetektor er et bekosteligt men livsvigtigt værnemiddel. Vestteknikk har fået fremstillet et praktisk gummicover til det populære apparat, så brugeren opnår ekstra sikkerhed mod ødelæggende slag og funktionssvigt.

Virksomheder, der bruger løsninger fra os

Den perfekte partner til OEM og maskinbyggere

Se, hvorfor Betech er særlig anerkendt som samarbejdspartner hos maskinbyggere og OEM-producenter.

VI BETJENER MANGE BRANCHER

VORES PRODUKTKATEGORIER

Vi er klar til at rådgive dig

Vores produkteksperter er specialister i at hjælpe dig med at vælge det rette pakningsmateriale, det bedste tætningssystem eller designe den optimale komponent til dit produkt, dit anlæg eller din vedligeholdelsesopgave.

Hvad leder du efter?

Brug søgefunktionen nedenfor

Søg