Nyheder

Hold dig orienteret

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få alle nyheder direkte i din indbakke.

Du kan forvente at høre fra os 1-2 gange om måneden, og her er nogle af de ting, du kan læse om:

Tips & viden om materialer og produktløsninger
Betech er specialist i tætninger, pakninger, vibrationsdæmpere og formstøbte emner af gummi og silikone til alle tekniske brancher  – og vi deler gerne ud af vores viden!

Inspiration og opdateringer om branchen
Få inspiration fra spændende kundecases og læs om messer og konferencer, relevante tiltag og tendenser.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Udvalgte nyheder kan ses på listen herunder.

Vestas V236-15MW er verdens største vindmølle - og Betech leverer tætninger til møllen.
Vindenergi

Tætninger i verdens største vindmølle

Verdens største vindmølle med kælenavnet ”Blue Marlin” er hele 280 meter høj (det er højere end Storebæltsbroens pyloner!) og produceres af Vestas. Men hos Betech har vi også haft en finger med i spillet. Vi er nemlig med til at tætne møllens elementer, så hele konstruktionens levetid forlænges.

Bløde, oppustelige kerner af silikonegummi er en central komponent ved fremstillingen af de innovative flaskeemballager af papirfibre fra PABOCO.
Foodtech

Sådan ser fremtidens flaske ud

Fremtidens flaske er lavet af papir. Paper Bottle Company – PABOCO – er i samarbejde med Betech i fuld gang med at udvikle papirflasker som et bæredygtigt alternativ til traditionel emballage i plast eller glas.

Betech tilbyder tekniske komponenter og produkter som opfylder alle relevante godkendelser og myndighedskrav til fødevare-kontakt-materialer og andre industristandarder.
Foodtech

Fødevare Kontakt Materialer – har du styr på dem?

Bygger eller reparerer du udstyr til produktion og forarbejdning af fødevarer? Så skal du vælger de rette Fødevare Kontakt Materialer til fx pakninger og tætninger – og sikre at dit produkt lever op til myndighedskrav, standarder og godkendelser.

Betech leverer løsninger til automationsindustrien
Automation

Smarte robot-idéer til din virksomhed

Er du som os interesseret i at følge udviklingen i smarte robotløsninger, så lad os mødes på R-24 i Odense. Læs også om kritiske faktorer og kvalitetskomponenter til robotter og automation.

Hvad leder du efter?

Brug søgefunktionen nedenfor

Søg