Om os

Det skal du vide om din polymerspecialist

Betech A/S beskæftiger ca. 70 medarbejdere og er specialiseret i produkter baseret på gummi og andre polymere materialer: Tætninger og pakninger, slanger og profiler, formstøbte gummidele, bælge, vibrationsdæmpere og andre tekniske komponenter.

Betech samarbejder tæt og under samme ledelse med søsterselskabet Codan Tech i Kina. Med egne fabrikker i Danmark og i Kina, salgsafdeling i Norge, repræsentant i Indien samt et mangfoldigt netværk af specialiserede producenter over hele verden er vi muligvis den mest alsidige og agile leverandør af tætninger og polymere produkter til industrien i Skandinavien, Europa og Asien.

Betech opererer fra 5 lokaliteter i fire lande

Salg & support, Produktion, Lager & distribution

Salg & support, Indkøb, Bogholderi, Administration

Salg & support

Salg & support, Produktion, Lager & distribution

Salgsrepræsentation

Rødder tilbage til den tidlige industri i Danmark

Betech – som virksomheden ser ud i dag – opstod 1. april 2015 ved en sammenlægning af de to danske søsterselskaber Codan Tech og Betech Seals. Alle salgsaktiviteter og specialer i de to virksomheder videreførtes herefter i Betech − én forenet virksomhed med fokus på at bidrage til fortsat udvikling og forbedring af kundernes tekniske produkter.

Codan Tech, med rødder tilbage til 1908, var gennem mere end 100 år kendt som en kompetent og markedsdrevet producent af støbte silikone- og gummiemner til industri og handel.

Historien om Betech Seals tog sin begyndelse i 1922, først som værktøjshandel og siden som handelshus og producent af pakninger, pakningsmaterialer, tætninger, tekniske profiler, formdele, bælge og vibrationsdæmpere.

Betech rundede hundrede år i 2022

Oprindelsesåret for vores virksomhed betragter vi som 1922, da handelsselskabet Ferd. Johansen blev etableret – også selvom vi har rødder, der går helt tilbage til 1908 og pionererne i den danske gummiindustri.

I 2022 fejrede vi Betechs 100-årsjubilæum og udgav i den anledning et flot jubilæumshæfte. Med i alt 15 nedslag i historien kortlægges virksomhedens kultur og udvikling fra den spæde start og frem til i det Betech, vi kender i dag: Specialisten i pakninger, tætninger, støbt gummi og andre polymer-baserede produkter.

Addwind - vores repræsentation i Indien

I samarbejde med fire andre Addtech-selskaber har Betech etableret salgskontor i Chennai, i det sydøstlige Indien.

Fællesnævneren for virksomhedsgruppen er, at alle har et særdeles relevant produktsortiment for vindmølleindustrien – og i en årrække har leveret specialløsninger til industrien i Europa, Kina, USA samt Syd- og Mellemamerika.

I takt med den stadig tiltagende aktivitet i Indien skal den lokale Addwind-repræsentant – Country Sales Manager, C.Nachiappan Chockalingam – bane vejen for de deltagende virksomheders engagement med OEM-producenter og underleverandører inden for renewable energy i Indien.

Virksomhederne i Addwind-gruppen

Addtech – En værdiskabende teknologikoncern

Betech ejes af den internationale teknologikoncern Addtech, som omfatter 150 selskaber i Norden, øvrige Europa, Nordamerika og Asien med specialer inden for fem områder: Automation, Electrification, Energy, Industrial Solutions og Process Technology – hvor Betech indgår i det sidstnævnte forretningsområde.

Betech hører til Process Technology-divisionen i Addtech AB, som er noteret på OMX Stockholm.

Addtech er drevet af såvel store megatrends som mindre nichetrends og understøtter udviklingen mod et bæredygtigt samfund og en bæredygtig industri.

Vores mission er at skabe løsninger med merværdi

Det er altid vores formål at skabe merværdi til vores kunder. Det sker med én eller flere frembringelser, der forbedrer dit produkt, din maskine eller dit anlæg – og måske muliggør en ny, innovativ ide?

Vi kalder det: Improving Your Products – og den klare mission viser sig oftest i form af en eller flere forbedringer til kundens produkt og forretning:

Løsningen kan være åbenlys eller mere kompliceret, men missionen er altid den samme: Samarbejdet med Betech øger din virksomheds konkurrenceevne gennem produktforbedringer eller en mere rentabel drift og produktion.

Certificeringer og kreditvurdering

ISO 9001:2015

Betech er ISO 9001-certificeret i henhold til 2015 standarden. Certifkat for kvalitetssikring og -styring iht. ISO 9001:2015 gældende for produktdesign, produktion og salg.

Smiley

Betech opbevarer og håndterer materialer, der i slutbrugererens applikationer kan have kontakt til fødevarer. Derfor er Betech underlagt Fødevarestyrelsens “Smiley” kontrolordning.

Se resultater for fødevarekontrollen og de seneste fire kontrolrapporter her.

AAA kreditværdighed

Betech har opnået højeste score for kreditværdighed – AAA – uafbrudt i mere end 7 år (guld rating).

Verificeret af Bisnode / Dun & Bradstreet

DUNS No. 305109563

Betech har opnået højeste kreditværdighed 'AAA' uafbrudt i mere end 7 år (guld rating).

Hvad leder du efter?

Brug søgefunktionen nedenfor

Søg