Medtech / medicoindustrien

De sikreste løsninger til dine avancerede produkter

Materialer, komponenter og dele, der anvendes i medicinaludstyr, kliniske apparater, hjælpemidler og lignende skal ofte leve op til adskillige krav og standarder. Hos Betech er vi specialister i materialevalg og produktløsninger til Medtech/medico-industrien. Vi kender de gældende krav og kan give dig kvalificeret rådgivning om materialevalg og -kvaliteter.

Du får specialdesignede løsninger, der:

  • Passer til din virksomheds behov
  • Lever op til alle krav og reguleringer for medtech/medico-området
  • Forbedrer din virksomheds konkurrenceevne

 

Vi mener nemlig, at de rette løsninger – pakninger, tætninger, PTFE-emner, silikone- og gummidele osv. – forbedrer din virksomheds produkter og dermed jeres konkurrenceevne.

Egne produktions-faciliteter sikrer høje standarder

Vi har mange års erfaring med at udvikle og producere komponenter og materialer til Medtech/medicovirksomheder, så vi kender branchens behov og udfordringer.

Hos Betech finder du alle muligheder for industripakninger, tætninger, PTFE-emner og gummi- og silkonedele støbt af high-performance elastomerer.

Vi udvikler ligeledes nye produkter i samarbejde med dig og producerer dem på egne produktionsfaciliteter. Det er din garanti for, at produkterne lever op til de gældende standarder, og at de leveres til den aftalte tid.

Komponenter, der opfylder alle krav og standarder

Vil du gerne være sikker på at undgå dyre fejlinvesteringer i komponenter, der alligevel ikke lever op til kravene i medtech og medico-industrien? 

Betech tilbyder produktløsninger af materialer og fremstillingsforhold, der opfylder alle standarder, godkendelser og forordninger som kan være relevante for medicinaludstyr, kliniske apparater og redskaber, personlige hjælpemidler m.m.:

Internationale standarder og godkendelser

Fødevarer

Drikkevand

Bio/Farma/Sanitet

Produkter og service af høj kvalitet

Det er vigtigt for os, at du får produkter og rådgivning af høj kvalitet. Derfor er vores kvalitetsstyringssystem certificeret efter ISO 9001:2015-standarden, der sikrer en høj standard i produktdesign, produktion og service.

Materialekvaliteter og -egenskaber dokumenteres med fyldestgørende datablade og oprindelsescertifikater.

Vi udfører målerapporter på kritiske dimensioner og producerer i henhold til ISO 3302-1 (Tolerancer for gummi og silikoneprodukter), DIN 7715-5 (tolerancer for stansede og udskårne emner i gummi), DIN 61206 (tolerancer for nålefilt/uldfilt) og GKV-tolerancer for PTFE/pladematerialer. Finere produkttolerancer eller ønske om særlige overfladeegenskaber og finish kan som regel opfyldes efter nærmere aftale.

Vil du vide mere om løsninger hvor der stilles høje kvalitetskrav?

Vil du høre om produkter, vi har været med til at forbedre hos andre virksomheder, vi samarbejder med?
Se et udvalg af referencer og cases på tværs af mange brancher.

Få Sparring til de bedste løsninger

Hos Betech tilbyder vi mange produkt- og produktionsløsninger til industriernes forskellige behov. Kontakt os og hør, hvad vi kan gøre for din virksomhed.

VI BETJENER MANGE BRANCHER

Hvad leder du efter?

Brug søgefunktionen nedenfor

Søg