Brancher

Problemknuser for industri og teknologivirksomheder

Hos kunder i alle grene af industrien bidrager Betech med nytænkning og solide løsninger til krævende applikationer og særlige behov. Med et enormt erfaringsgrundlag skal de gode løsninger ikke opdages på ny, og den fagtekniske sparring fra Betech giver sikker fremdrift og stærke resultater for dig og dine projekter. 

Se mere om de brancher og industrier, som benytter pakninger, tætninger, tekniske gummidele, vibrationsdæmpere m.m. fra Betech.

Procesindustri

Sikkerhed og effektiv driftstid betyder alt i offshore, udvindings- og procesindustri. Du skal kunne stole på, at materialer og komponentfremstilling er af høj, præcis kvalitet. Betech forstår til fulde de kritiske parametre.

Udstyr til drikkevarer, mejeriprodukter samt sortering eller forarbejdning af fødevarer er designet til effektiv produktion, høj kapacitet, hygiejne og sikker kvalitet. Det stiller særlige krav til alle maskinkomponenterne.

Bio/Pharma

Se mere om Betech og bio-pharma-industrien
Biotek og farmaceutisk virksomhed er karakteristiske procesindustrier, hvor pakninger, dynamiske tætninger og funktionelle polymerkomponenter er kritiske dele i rustfri rørføringer, pumper, mixere, kedler, tanke og doseringsanlæg.

Vindenergi

Betech er leverandør til den internationael vindmølleindustri.

Sammen med dygtige ingeniører hos førende aktører i vindmølleindustrien har Betech i årtier udviklet og leveret solide, innovative løsninger til industrien, der spiller en nøglerolle i den globale grønne omstilling.

Energi/Forsyning

Betech er leverandør til energi- og forsyningsindustrien.

Effektive tætninger til rør- og flangesamlinger, varmevekslere, turbiner, røggassystemer, pumper og ventiler bidrager til høj udnyttelsesgrad, effektiv distribution og minimal emission i kraftvarmeværker, biogasanlæg og øvrig energi- og forsyningsindustri.

Marineindustri

I værfts- og marineindustrien er der store kræfter på spil. Ekstreme temperaturer, damp, tryk og olie foruden saltvand, sollys, ozon, frost og varme, slid og stød udfordrer maskineri og udstyr.

Automation og industrirobotter blevet en uundværlig del af det industrielle landskab. Lige som applikationerne skal de enkelte komponenter også leve op til høj præcision, holdbarhed og kontinuerlig drift.

Maskinbygning

Betech er leverandør til maskinbyggere og ingeniørvirksomheder.

Ingeniørvirksomheder, maskin- og cylinderbyggere er vigtige aktører for den samlede industriproduktion – både som fabrikanter til slutbrugere eller systemleverandører til OEM eller servicevirksomheder.

Agrotech

Betech er leverandør til agrotech og maskinindustrien.

Frremstilling af driftssikkert maskineri og effektivt udstyr spiller en afgørende rolle i de mekaniserede og automatiserede erhverv inden for opdræt, landbrug og skovbrug.

Medtech

Materialer, komponenter og dele, der anvendes i medicinaludstyr, klinisk apparatur, hjælpemidler og lignende skal ofte leve op til krav og standarder. Betech er specialist i materialevalg og produktløsninger til Medtech/medico-industrien.

Elektronik

Betech er leverandør til elektronik- apparaturindustrien.

Betech leverer komponenter af celleskum, silikone, gummi m.m. som tætner eller isolerer og kan opfylde internationale standarder inden for fødevarekontakt, brand- eller tæthedsklasser til brug i el-apparatur og elektronikprodukter.

Industriel design

Betech er leverandør til møbel- og designindustrien.

Virksomheder der udvikler og fremstiller møbler, brugskunst, interiørprodukter, redskaber m.m. finder anvendelse af elastomerdele til enten et mekanisk-funktionelt formål eller som designmæssigt element.

Vi er klar til at rådgive dig

Har du anvendelsestekniske spørgsmål eller brug for afklaring inden for materialevalg, dimensionering og design?

Vores produktspecialister hjælper dig med at designe den optimale komponent til dit produktionsbehov.

Hvad leder du efter?

Brug søgefunktionen nedenfor

Søg