Kvalificeret rådgivning

om materialer, design og applikation

Vil du være sikker på at få den optimale løsning til virksomhedens industripakninger, tætninger, støbte gummidele af high-performance elastomerer og andre polymer-baserede produkter? 

Betech giver den rette rådgivning, så du får en løsning, der passer til jeres behov.

Udover rådgivning om materialevalg og specialdesign producerer vi løsningerne fra vores omfattende program af compound og pakningsmaterialer.

Få den optimale løsning for din virksomhed

Hos Betech skaber vi optimale, pålidelige og holdbare løsninger til mange forskellige brancher. Vi er specialister i polymer-baserede produkter og kan derfor altid rådgive dig til den bedste løsning for din virksomhed. På den måde kan du:

Kvalitetløsninger øger dit produkts attraktivitet

Hvad skal der til, for at din virksomhed kan præstere optimalt og øge konkurrencevnen gennem jeres produkt eller service? 

Det giver vi dagligt virksomheder i medicinalbranchen, fødevareindustrien, energisektoren og mange andre industrier kvalificeret rådgivning om.

Vores mission er at gøre jeres produkter bedre. Derfor tilbyder vi blandt andet rådgivning om materialevalg, så du kan finde en løsning, der for eksempel:

  • Er godkendt til kontakt med fødevarer
  • Er godkendt til kontakt med drikkevand
  • Er velegnet til olier og syre
  • Møder de relevante brandklassificeringer
  • Passer til lave eller høje driftstemperaturer
  • Modstår vind og vejr – og andre barske miljøer

Rådgivning med udgangspunkt i jeres behov

Producerer din virksomhed til udlandet?

Krav og standarder til materialer kan variere mellem lande og regioner. Derfor er den rette rådgivning af afgørende betydning. Hos Betech får du rådgivning, der tager udgangspunkt i din virksomheds specifikke behov, så du undgår dyre fejltagelser og fejlkøb.

Du er ekspert på jeres område, og i samarbejde når vi frem til den løsning, der giver bedst mening for din virksomhed – både teknisk og totaløkonomisk.

Vil du have branchespecifik rådgivning?

Regler og regulativer afhænger af din branche. Vi har i årevis rådgivet fagfolk indenfor:

Single-source indkøb

Hos Betech finder du Danmarks bredeste sortiment i tekniske produkter og materialer til industrien. Du kan derfor samle flere af virksomhedens indkøb og spare både tid og ressourcer på industripakninger, tætninger, gummidele støbt af high-performance elastomerer og andre polymer-baserede produkter.

Egne fabrikker og anerkendte producenter

Vi specialdesigner og producerer dine produkter på vores egne produktionsfaciliteter eller sourcer fra vores netværk af anerkendte, specialiserede producenter. Dermed er du sikker på, at dine produkter altid lever op til de gældende krav, og at du får dem til den aftalte tid.

VORES PRODUKTKATEGORIER

Hvad leder du efter?

Brug søgefunktionen nedenfor

Søg