Fødevare Kontakt Materialer – har du styr på dem?

Bygger eller reparerer du udstyr til produktion og forarbejdning af fødevarer?

Så skal du vælger de rette Fødevare Kontakt Materialer til fx pakninger og tætninger – og sikre at dit produkt lever op til myndighedskrav, standarder og godkendelser.

Har du brug for rådgivning om materialevalg? Vi er specialister og altid klar til at tage en snak om, hvordan vi optimerer dit produkt.

Kommer dit produkt i kontakt med fødevarer?

Hvis du allerede nu producerer udstyr til forarbejdning af fødevarer, ved du, at der er høje krav til udstyret i forhold til:

  • renhed
  • ekstreme temperaturer
  • aggressiv rengøring

Men er du tryg og sikker med hensyn til de medgående komponenter? Lever de op til alle relevante godkendelser, standarder og forordninger for udstyr, der har kontakt med føde- og drikkevarer?

Du kan finde mere information om godkendte materialer og komponenter egnet til fødevarekontakt her.

gummidele, pakninger og tætninger med de relevante godkendelser

Hvis du vil være sikker på, at dit produkt lever op til alle standarder og godkendelser, bør du sikre, at hele produktet – inklusive dets komponenter – gør det.

Hos Betech kan du få pakninger og statiske tætninger som fx clamp gaskets og o-ringe fremstillet af højkvalitets-silikone, gummi og andre polymerer til rørsamlinger, flanger, luger og dæksler. Foruden mekaniske akseltætninger til din pumper, mixer, røreværk eller andet roterende udstyr.

Vi rådgiver om materialevalg og har styr på, hvilke standarder og godkendelser, der er relevante for dit produkt.

Læs mere om, hvad Betech kan gøre for dig, der fremstiller udstyr til fødevareindustrien her.

Hvad leder du efter?

Brug søgefunktionen nedenfor

Søg