Kvalitetsstyring, PPAP og APQP

Vil I være sikre på, at virksomhedens produkter altid lever op til gældende standarder? Vil I undgå kritiske fejl og mangler i de produkter og tjenester, I får leveret?

Med ISO 9001:2015 tilbyder Betech certificeret kvalitetsstyring, PPAP og APQP (APQP 4WIND) processer.

Tryghed i hele forsyningskæden

Når I samarbejder med en virksomhed, der som Betech har dokumenteret og certificeret kvalitetsstyring, er I sikre på, at:

  • I får produkter og tjenester af høj, kontinuerlig kvalitet
  • I kan få teknisk sparring på materialer og standarder
  • Jeres produkter lever op til relevante standarder og dokumentationskrav


Har du spørgsmål om materialevalg, dokumentation og optimalt design? Eller kvalitetssikring i forbindelse med dine pakninger, tætninger eller tekniske gummidele?

Hvorfor ISO 9001-certificering?

En virksomhed, der har en ISO 9001-certificering, har implementeret et system, der sikrer produkter og tjenester af en kontinuerlig høj kvalitet. Samtidig har virksomheden forpligtet sig til at evaluere sine processer med jævne mellemrum for at kunne optimere produkter og ydeevne.

Når du samarbejder med en ISO 9001-certificeret virksomhed, er du derfor sikker på at have en pålidelig partner, og at alle produkter og tjenester har den samme høje kvalitet.

PPAP og APQP – Hvad og hvorfor?

PPAP (Production Part Approval Process) er en praktisk og omhyggelig metode, der afdækker alle aspekter af proces- og produktkvalitet ved nye serieproduktioner. PPAP er en del af projektstyringsværktøjet APQP (Advanced Product Quality Planning).

PPAP-metoden sikrer, at vi som leverandør fremstiller produktdele og komponenter i henhold til din virksomheds krav og specifikationer, og hos Betech benytter vi blandt andet følgende core tools:

  • Kortlægning af proces
  • PFMEA (procesfejlsanalyse)
  • Kontrolplan
  • MSA (målesystem-analyse)

Også APQP 4Wind

APQP (Advanced Product Quality Planning) og PPAP blev udviklet under IATF 16949, som er en global teknisk specifikation og kvalitetsstyringsstandard for bilindustrien, men i dag har andre industrier også taget metoden til sig. Betech samarbejder f.eks. med vindmølleindustrien og har i den forbindelse implementeret PPAP-processen fra APQP 4Wind.

APQP er en projektstyringsmetode, der oprindeligt blev udviklet til bilindustrien, men i dag anvendes den også i andre industrier, herunder vindenergi. APQP fokuserer på planlægning af kvalitetskontrol i hele processen lige fra produktudvikling til produktion.

Hos Betech understøtter vi altså både PPAP og APQP-metoderne i det omfang, det er relevant på vores plads i værdikæden. Det betyder, at vi har en struktureret tilgang til kvalitetsstyring og udfører den påkrævede dokumentation, proceskontrol og kontinuerlige forbedringer.

Vores QA-manager er certificeret i APQP 4Wind-processen, og sammen med et mangeårigt samarbejde med vind-industrien bringer det os i stand til at levere kritiske produktemner og løsninger til vindmølleproduktionen rundt om i verden.

Det kan du få mere information om her:

Perfekt industri-partner

Der stilles høje krav til maskinbyggerens eller OEM-virksomhedens produkter. Hører din virksomhed under denne kategori, er det derfor vigtigt, at jeres samarbejdspartnere leverer produkter af høj og konsekvent kvalitet. Hos Betech har vi detailviden om pakningsmaterialer, gummistøbning, tætnings- og applikationsteknik. Vores specialister kender krav og standarder for din branche og ved, hvilke materialer der for eksempel: • egner sig til kontakt med fødevarer eller drikkevand • kan tåle barske miljøer og aggressive påvirkninger • møder relevante brandklassificeringer Som OEM-partner kan vi altid hjælpe dig med at finde en løsning, der lever op til branchens krav. Også når det gælder den nødvendige kvalitetsstyring. Læs mere om, hvad vi kan gøre for din OEM- eller maskinbyggervirksomhed her:

Hvad leder du efter?

Brug søgefunktionen nedenfor

Søg