Mere komplekse design med opdateret cutter

Vores skæremaskiner får nye, opdaterede funktioner, der giver dig mulighed for at bestille pakninger og gummiemner med et endnu mere komplekst design. 2023 blev et særligt år hos Betech præget af mange initiativer for en bæredygtig udvikling og bemærkelsesværdige resultater. Arbejdet med bæredygtighed fortsætter selvfølgelig i 2024.

Godt nytår!

2024 er allerede godt i gang, og det samme er vi hos Betech. Vi har glædet os til at fortælle dig om nogle af vores planer og initiativer for det kommende år.

Vores skæremaskiner får nye, opdaterede funktioner, der giver dig mulighed for at bestille pakninger og gummiemner med et endnu mere komplekst design. Samtidig vil vi få mere effektiv drift på skære- og stansemaskinerne, så du kan få produceret større serier endnu hurtigere hos os.

Højdepunkterne i 2023

2023 var et år med flere spændende tiltag hos Betech. Her kan du læse om nogle af højdepunkterne:

Ny robotter og ny forsendelsesafdeling

  • På fabrikken i Bramming har vi udvidet med ny varemodtagelse og forsendelsesafdeling, hvor der er gode læsseramper og tilkørselsforhold.
  • I produktionen er implementeret nye og større robotter, som håndterer gummiemnerne ved to af vores støbemaskiner og effektiviserer produktionen.
 

Flere bæredygtighedsinitiativer

I løbet af 2023 har vi blandt andet:

  • Udskiftet samtlige lysstofrør på lokationerne i Bramming og Herlev med LED-lyskilder
  • Upcyclet endnu flere af vores restmaterialer
  • Reduceret vores gasforbrug til rumopvarmning ved at installere varmepumper på kontorerne i Bramming.
 

Opdateret, international hjemmeside
I efteråret lancerede vi en ny hjemmeside, der gerne skal give god inspiration fra branchens bredeste sortiment.

Mange af Betechs samarbejdspartnere er globale industrivirksomheder. Derfor er hjemmesiden skiftet til et internationalt domæne – betechseals.com – og en teknisk platform, hvor vi bedre kan tilbyde relevant og opdateret indhold for alle besøgende, uanset hvor i verden deres virksomhed er beliggende.

Vi fortsætter den bæredygtige udvikling

Arbejdet med bæredygtighed fortsætter i 2024 med:

Yderligere reduktion af gasforbrug til opvarmning
Vi implementerer ny og bedre styringsautomatik, der skal reducere forbruget af gas til vand- og rumopvarmning.

Reduktion af CO2-udledning fra godstransporter
En stor del af de formstøbte gummidele produceres hos Betechs kinesiske søsterselskab. Råvareblandingerne vil i overvejende grad blive fremstillet lokalt i Kina for at minimere godstransporten. Desuden afsøger vi mulighederne for at tilbyde formdelsproduktion fra mere nærtliggende fabrikker med konkurrencedygtigt prisniveau og høj produktkvalitet til det europæiske marked.

Konstant CSR-evaluering af forsyningskæden
I 2024 når vi vores mål om, at mindst 80 procent af Betechs indkøb er omfattet af en digital, standardiseret og tilbagevendende evaluering af leverandørernes CSR-forpligtelse.

Læs mere om bæredygtighed og CSR hos Betech.

Din specialist i pakninger og polymerprodukter

Hos Betech er vi specialiseret i produkter baseret på elastomer som gummi, silikonegummi og andre polymere materialer. Vi fremstiller og leverer blandt andet:

  • Tætninger og industripakninger
  • Vibrationsdæmpere
  • Gummibælge og beskytter
  • Formstøbte gummidele
 

Vi samarbejder med en lang række virksomheder indenfor fødevare- og procesindustri, bio/pharma, energi- og vindmølleindustri, marine, automation, elektronik og medtech/medico.

Hvad leder du efter?

Brug søgefunktionen nedenfor

Søg