handelsbetingelser

Vilkår og betingelser for Betech webshop

Om internethandelsstedet
Internethandelsstedet på www.betech.dk (webshoppen) ejes og drives af Betech A/S. Fra webshoppen sælges alene til erhvervskunder registreret med CVR (VAT) nummer. Forbrugerkøb er ikke muligt.
Handelsbetingelser fremgår af Betech A/S’ Almindelige betingelser og øvrige vilkår nedenfor.


Priser, betaling og kreditvurdering

Alle priser er eksklusive moms og eventuelle andre offentlige afgifter. Levering sker til de priser, som fremgår af webshoppen på bestillingstidspunktet. Betaling sker mod faktura. Betalingsbetingelser for køb via webshoppen er 15 dage netto efter fakturadatoen. Eksekvering af ordrer forudsætter positiv kreditvurdering af kundevirksomheden. Betech forbeholder sig mulighed for at afvise bestillinger, også selv om modtagelsen af kundens bestilling indledningsvis er bekræftet.

(Bemærk: ved bestillinger ad andre kanaler end webshoppen gælder minimumbestilling 3.000 DKK som standardbetingelse). 


Levering og fragt

Betech forestår levering for ordregivers regning og risiko (ab fabrik) til den leveringsadresse, ordregiver angiver ved bestillingen. Der tillægges fragtomkostning afhængig af bestillingens værdi (ekskl. moms):

Varekøb ekskl. moms > 3.000 DKK: Fri fragt
Varekøb ekskl. moms 1.500 – 2.999 DKK: Fragttillæg 100 DKK
Varekøb ekskl. moms < 1.500 DKK: Fragttillæg 200 DKK


Leveringstider

Forventet leveringstid, som fremgår af produktinformationerne i webshoppen, er vejledende for, hvornår en forsendelse kan forventes at ankomme til leveringsadressen. Faktisk leveringstid afhænger af leveringssted og bestillingens omfang. Af endelig ordrebekræftelse (pdf-dokument, der følger efter ekspedering af ordregivers bestilling) fremgår afsendelsesdatoen fra Betechs lager.

Hvad leder du efter?

Brug søgefunktionen nedenfor

Søg